SO škola a SO učiliště
Nejprodávanější
1.
5504135
Český jazyk pro odborné učiliště
Učivo je zaměřeno na osvojení funkčních ústních a písemných projevů - řeč ve společenském styku,
2.
5503957
Český jazyk pro odborné učiliště Pracovní sešit 1
1. díl pracovního sešitu je věnován procvičování pravopisných jevů.
3.
5503958
Český jazyk pro odborné učiliště Pracovní sešit 2
2. díl pracovního sešitu je věnován procvičování slohu.
4.
5501677
Literární výchova pro odborná učiliště
Učebnice navazuje na ucelenou řadu čítanek pro 4. až 9. ročník ZvŠ z produkce nakladatelství Parta.
5.
5501479
Český jazyk pro 1.ročník středních škol
Ucelená čtyřdílná řada učebnic osvědčeného autorského týmu je určena pro výuku na všech typech
6.
5500612
Český jazyk pro 1.ročník SOŠ Metodická příručka
Ucelená čtyřdílná řada metodických příruček k učebnicím osvědčeného autorského týmu je určena pro
7.
5500314
Český jazyk pro 2. ročník SOŠ
Ucelená čtyřdílná řada učebnic osvědčeného autorského týmu je určena pro výuku na všech typech
8.
5500312
Český jazyk Čítanka pro 2.ročník SOŠ
Učebnice je druhou částí čtyřdílné řady speciálně vytvořené pro SOŠ.
9.
5501585
Český jazyk Literatura pro 2.ročník SOŠ
Učebnice je druhou částí čtyřdílné řady speciálně vytvořené pro SOŠ.
10.
5500317
Český jazyk pro 2.ročník SOŠ Metodická příručka
Ucelená čtyřdílná řada metodických příruček k učebnicím osvědčeného autorského týmu je určena pro
Občanská výuka Občanská nauka pro SOŠ
Souborná učebnice občanské výchovy obsahuje témata: od člověka k lidem, stát a občan, právo a společnost, člověk ve světě ekonomie, jeden svět pro
Potraviny a výživa
Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů.
Stolničení
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné
Technologie kuchařských prací
Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků
Technologie přípravy pokrmů 1
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí
Technologie přípravy pokrmů 2
Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále
Technologie přípravy pokrmů 3
Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího,
Technologie přípravy pokrmů 5
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých
Základy přírodovědného vzdělávání pro SOŠ a SOU
Učebnice má tištěnou a elektronickou část. V tištěné části je výklad a zadání úloh pro elementární úroveň výuky chemie odpovídající variantě B.
Základy rodinné výchovy příručka pro odborná učiliště
Příručka je určena učitelům a snahou autorů je ve stručné a jazykově přijatelné podobě zachytit obsah učiva předmětu základy rodinné výchovy.
Zařízení závodů
Žáci se prostřednictvím učebnice seznámí s problematikou zařízení výrobních středisek, zařízení pro hygienu nádobí a nářadí, s používanými stroji pro