Fortuna
.Filtry
Dostupnost
Ekonomika 1.díl pro SOU kuchař, číšník
Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování.
Stolničení
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné
Technologie přípravy pokrmů 1
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí
Technologie přípravy pokrmů 2
Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále
Technologie přípravy pokrmů 3
Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího,
Technologie přípravy pokrmů 5
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých
Ekologie a životní prostředí Základy přírodovědného vzdělávání pro SOŠ a SOU
Učebnice má tištěnou a elektronickou část.
Základy přírodovědného vzdělávání pro SOŠ a SOU
Učebnice má tištěnou a elektronickou část. V tištěné části je výklad a zadání úloh pro elementární úroveň výuky chemie odpovídající variantě B.