Technologie kuchařských prací

Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně.
Kód produktu: 5505829
Záruka: 24 měsíců
EAN: 9788072163571
Výrobce: Septima
Prodej: prodej po 1 ks

Na objednávku do 14 dnů

Sklad Množství skladem
Eshop 0 ks
178,00 bez DPH
178,00