Zásady zpracování osobních údajů

Firma Poprokan s.r.o., Václava Majera 2669, 440 01 Louny, IČ: 64051218, jako Správce osobních údajů (dále jen „Správce“)

těmito Zásadami zpracování osobních údajů (dále jen „Zásady“) poskytuje informace subjektům údajů, jejichž osobní údaje zpracovává.

Správce zpracovává osobní údaje subjektů v souladu s platnými právními předpisy, tj. se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a s nařízením Evropského parlamentu a Rady EU ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.

Veškeré vámi poskytnuté osobní údaje jsou zpracovávány ze zákonného důvodu a to za účelem obchodní spolupráce, nebo na základě vašeho informovaného souhlasu. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.


Osobní údaje jsou zpracovávány po dobu trvání obchodní spolupráce, nebo na tak dlouho, jak požaduje zákon.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem v souladu s nařízením Evropského parlamentu. Osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Zpět nahoru

Přidat nový košík