Střední školy - učebnice
.Filtry
Dostupnost
Zoologie
Aktualizované vydání oblíbené učebnice, vycházející z nejnovějších poznatků v oboru.
Zeměpis Příroda a lidé Země Učebnice zeměpisu pro střední školy
Učebnice Příroda a lidé Země je spojením dvou svazků. Zahrnuje tématiku obecného fyzického a sociálního zeměpisu.
Zeměpis II. v kostce pro Střední školy
Přepracované a aktualizované vydání Zeměpisu v kostce přehledně shrnuje veškeré učivo probírané na středních školách. 2.
Zeměpis I. v kostce pro Střední školy
Přepracované a aktualizované vydání Zeměpisu v kostce přehledně shrnuje veškeré učivo probírané na středních školách. 1.
Zeměpis Hospodářský zeměpis 2
Základní bloky učiva (regionální aspekty a globální geografické aspekty světové ekonomiky) nejsou zpracovány jako samostatné části, ale jejich obsah
Zeměpis Hospodářský zeměpis 1
Základní bloky učiva (regionální aspekty a globální geografické aspekty světové ekonomiky) nejsou zpracovány jako samostatné části, ale jejich obsah
Zařízení závodů
Žáci se prostřednictvím učebnice seznámí s problematikou zařízení výrobních středisek, zařízení pro hygienu nádobí a nářadí, s používanými stroji pro
Základy rodinné výchovy příručka pro odborná učiliště
Příručka je určena učitelům a snahou autorů je ve stručné a jazykově přijatelné podobě zachytit obsah učiva předmětu základy rodinné výchovy.
Základy přírodovědného vzdělávání pro SOŠ a SOU
Učebnice má tištěnou a elektronickou část. V tištěné části je výklad a zadání úloh pro elementární úroveň výuky chemie odpovídající variantě B.
Výtvarná výchova Kapitoly z dějin výtvarného umění
Učebnice nabízí:
- přehled dějin výtvarného umění od pravěku až po moderní tendence 20.
Technologie přípravy pokrmů 5
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých
Technologie přípravy pokrmů 3
Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího,
Technologie přípravy pokrmů 2
Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále
Technologie přípravy pokrmů 1
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí
Technologie kuchařských prací
Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků
Španělský jazyk Fiesta! 1 nueva edicion+mp3
První díl je pro začátečníky. Jeho zvládnutí umožní studentům obstát v běžných situacích denního života ve španělsky mluvícím prostředí.
Španělský jazyk Aventura nueva 1 (A1-A2) Učebnice a pracovní sešit
Učebnice s pracovním sešitem + CD MP3 k řadě Aventura nueva 1 pro střední a jazykové školy.
Strojírenství Strojnické tabulky
Pomocná učebnici pro školy technického zaměření je určena jak studentům technických škol, tak konstruktérům a technologům.
Stolničení
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné
Ruský jazyk Dogovorilis+CD
Moderní učebnice obchodní ruštiny, kterou doporučujeme pro školní i mimoškolní výuku.
Psychologie Základy psychologie, sociologie
Učebnice podává základní přehled poznatků obecné psychologie, psychologie osobnosti a psychologie sociáln
Potraviny a výživa
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce.
Ošetřovatelství-ošetřovatelské postupy pro zdravotnické předměty Pracovní sešit I/1.díl
Pracovní sešit je určen pro žáky oboru zdravotnický asistent a pro vyučující k podpoře výuky v předmětu ošetřovatelství - 1. ročník.