Učebnice, pracovní sešity

5501635

Třídní kniha pro 2. stupeň ZŠ - Varianta C

Třídní kniha pro 2. stupeň ZŠ - Varianta C - s týdenním záznamem průběhu výuky jednotlivých vyučovacích předmětů (styl záznamu výuky 1. stupně).
5501638

Třídní kniha pro 2. stupeň ZŠ

Třídní kniha pro 2.stupeň ZŠ, formát: sešit A4 48 str.
5501634

Třídní kniha pro 1. stupeň ZŠ - Varianta B

Třídní kniha vhodná především pro málotřídní školy vyučující žáky více ročníků v jedné třídě. Formát: sešit A4 104 str., na šířku, číslované.
5502843

Třídní kniha pro 1. stupeň ZŠ - Varianta A

Tiskopis vznikl z iniciativy a zkušeností škol, které začaly vyučovat v souladu s novými kurikulárními dokumenty.
5501632

Třídní kniha pro 1. stupeň ZŠ

Třídní kniha určená pro 1. stupeň základní školy. Rozsah 48 stran, formát sešit A4, vazba V1, 2 skoby.
5504247

Technologie přípravy pokrmů 5

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých
5504246

Technologie přípravy pokrmů 3

Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího,
5505806

Technologie přípravy pokrmů 2

Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále
5503669

Technologie přípravy pokrmů 1

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí