Učebnice, pracovní sešity
Nejprodávanější
1.
1248
1.ročník Český jazyk Písanka 1.díl
Formát A4. Písanky jsou součástí souboru Český jazyk pro 1. třídu ZŠ.
2.
12473
1.ročník Český jazyk Písanka 3.díl
Formát A5. Písanky jsou součástí souboru Český jazyk pro 1. třídu ZŠ. 1 ks
3.
12472
1.ročník Český jazyk Písanka 2.díl
Formát A5. Písanky jsou součástí souboru Český jazyk pro 1. třídu ZŠ. 1 ks
4.
12475
1.ročník Český jazyk Písanka 5.díl
Formát A5. Písanky jsou součástí souboru Český jazyk pro 1. třídu ZŠ. 1 ks
5.
12474
1.ročník Český jazyk Písanka 4.díl
Formát A5. Písanky jsou součástí souboru Český jazyk pro 1. třídu ZŠ. 1 ks
7.
5504396
Matematika Převody jednotek - tabulka 2 strany A5
Přehledně zpracované převody jednotek délky, obsahu, objemu, hmotnosti a času.
8.
5503763
3.ročník Český jazyk Pravopisné pětiminutovky Pracovní sešit
Pracovní sešit slouží k efektivnímu procvičování pravopisných jevů probíraných ve 3. ročníku.
9.
5503762
4.ročník Český jazyk Pravopisné pětiminutovky
Pracovní sešit slouží k efektivnímu procvičování pravopisných jevů probíraných ve 4. ročníku.
Třídní kniha pro 2. stupeň ZŠ - Varianta C
Třídní kniha pro 2. stupeň ZŠ - Varianta C - s týdenním záznamem průběhu výuky jednotlivých vyučovacích předmětů (styl záznamu výuky 1. stupně).
Třídní kniha pro 1. stupeň ZŠ - Varianta B
Třídní kniha vhodná především pro málotřídní školy vyučující žáky více ročníků v jedné třídě. Formát: sešit A4 104 str., na šířku, číslované.
Třídní kniha pro 1. stupeň ZŠ - Varianta A
Tiskopis vznikl z iniciativy a zkušeností škol, které začaly vyučovat v souladu s novými kurikulárními dokumenty.
Třídní kniha pro 1. stupeň ZŠ
Třídní kniha určená pro 1. stupeň základní školy. Rozsah 48 stran, formát sešit A4, vazba V1, 2 skoby.
Technologie přípravy pokrmů 5
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých
Technologie přípravy pokrmů 3
Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího,
Technologie přípravy pokrmů 2
Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále
Technologie přípravy pokrmů 1
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí