Parta
Filtry
Dostupnost
Kuchařské práce, technologie 1. díl
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce.
Kuchařské práce, technologie 2. díl
Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa
Literární výchova pro odborná učiliště
Učebnice navazuje na ucelenou řadu čítanek pro 4. až 9. ročník ZvŠ z produkce nakladatelství Parta.
Potraviny a výživa
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce.
Zařízení závodů
Žáci se prostřednictvím učebnice seznámí s problematikou zařízení výrobních středisek, zařízení pro hygienu nádobí a nářadí, s používanými stroji pro