Hra Sport&Fun UNI-Hod podkovou

Sport&Fun UNI-Hod podkovou Dovednostní hra „UNI“ -Hod podkovou, je klasická hra pro 2–4 hráče od 3 let, která se hraje ve skupinách nebo jednotlivě – musíte při ní prokázat přesnou mušku, dobrý odhad vzdálenosti a…nervy z ocele.

Dokážete se ještě dnes probojovat na nejvyšší stupínek? Neztrácejte čas a začněte hrát! Hra je určená na ven. Hod podkovou „UNI“ je klasická hra, která prověří vaší zručnost a soustředění.
Hraje se v týmech nebo jednotlivě a hráči musí prokázat přesnou mušku, pevnou ruku, dobrý odhad vzdálenosti a… nervy z oceli. Navíc k dílům vyrobených ze dřeva: kůl, kladivo a 4 podkovy, jste získali také dvě různě dlouhá lanka a 8 kolíků pro jejich upevnění. Lanka vymezují dvě další oblasti, kde dopadlá podkova získává body. Čím blíže podkova dopadne ke kolíku, tím více bodů získáte. Zažjte na vlastní kůži emoce u klasické hry hodu podkovy na vzdálený kolík. Jedinečná kvalita hračky, poctivé dřevo a síla emocí, které při hře prožijete, z ní dělá skvělý dárek a ideální způsob, jak spolu trávit volný čas.
Kód produktu: 27375
Dostupnost: Dočasně vyprodáno
Záruka: 24 měsíců
EAN: 5906018022964
Váha: 0.7 kg
Prodej: prodej po 1 ks
VO balení: 6× ks

S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují