Salámová střeva 8,5 cm

Salámová kolagenní střeva SPR vyráběná z vytříděné kvalitní štípenkové klihovky, určená pro výrobky tepelně opracované, tedy krátce sušené a zauzené s následným dovařením v páře. Jsou vhodná pro automatické narážení a klipsování, ale rovněž vhodné pro ruční narážení ve formě přířezů. K přednostem obalu patří pevnost a odolnost při zpracování, velmi dobrá propustnost pro kouř a vodní páru. Doporučené zpracování: Před narážením je nutné střeva namočit minimálně na 10 minut do nasyceného roztoku kuchyňské soli o teplotě 25°C (±5°C). Střeva musí být do lázně zcela ponořena. Narážení následuje ihned po vyjmutí z lázně. Střeva je možno uzavírat vázáním nebo klipsováním (vázáné přířezy) nebo na automatech s roztažnými čelistmi (řásněná střeva). Tepelné opracování se většinou používá klasické, tzn. zasušení, uzení, dováření a dosušení. Střeva běžně snášejí 90°C suché teploty a 75°C při 100 % relativní vlhkosti (vaření v páře)"
Kód produktu: 9054
Dostupnost: Skladem
Záruka: 24 měsíců
EAN: 8590887022896
Váha: 0.044 kg
Prodej: prodej po 10 ks
VO balení: 10× ks

S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují