Fortuna

5503686

Ekonomika 1.díl pro SOU kuchař, číšník

Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování.
5503668

Stolničení

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné
5503669

Technologie přípravy pokrmů 1

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí
5505806

Technologie přípravy pokrmů 2

Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále
5504246

Technologie přípravy pokrmů 3

Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího,
5504247

Technologie přípravy pokrmů 5

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých
5502404

Ekologie a životní prostředí Základy přírodovědného vzdělávání pro SOŠ a SOU

Učebnice má tištěnou a elektronickou část.
5502403

Základy přírodovědného vzdělávání pro SOŠ a SOU

Učebnice má tištěnou a elektronickou část. V tištěné části je výklad a zadání úloh pro elementární úroveň výuky chemie odpovídající variantě B.